Sauna

Saunarakennus on palvellut alkujaan lampaiden kotipaikkana eli lampolana. Toisella puollella lampaat ja toisella puolella heinä. Lampolan uusi tuleminen tapahtui vuoden 2014-2015 aikana. Rakennuksen katto korjattiin ja kivijalkaa fiksattiin ja tilalle tupsahti sauna. Aito puusauna joka lämpiää joko itse tai tilattuna valmiiksi lämpöisenä. Löylyihin mahtuu noin 20 hlö kerralla , pesutilat samassa tilassa niin kuin ennen vanhaan. Takkatupaan takka tuo oman tunnelman, ja kahden eriön (WC) voimin tila taipuu moneen. Äänentoisto löytyy takkahuoneessa ja jääkaappi tottakai pitämään juomat ruoat kylmässä. Lampolan suurin filosofia onkin kaikki mikä on uutta on aidosti uutta ja kaikki mikä vanhaa on myöskin vanhaa.

Kun oven avaa ulos tulee vastaan välikkö missä voi löylyjen jälkeen vilvoitella. Vanha heinävarasto muotoutui vilpolaksi jossa voi nauttia penkeillä istuen seurasta tai vaikkapa itse grillatuista ruoista.

Paljunkin saa halutessaan vuokrattua ja sille oivallinen paikka löytyy suoraan terassin kyljestä kiinteähän ei kannibaalikattila ole koska eihän se sovi miljööseen, mutta kun on juhlan aika niin rai rai.